Agenda

Hier houden we jullie op de hoogte van de activiteiten. De rode datum-blokjes zijn voor CorpoNet activiteiten de grijze voor activiteiten van externe partijen, wel gerelateerd aan onze sector uiteraard.

In 2020 zijn we gestart met een nieuw CorpoNet online event genaamd KennisBites; korte online sessies. De bites zijn gratis voor onze leden en duren maximaal 45 minuten. De inhoud wordt verzorgd door experts én CorpoNet-leden en we belichten één onderwerp per keer. Kennis en ervaring met dat onderwerp worden gepresenteerd en er is ruimte voor interactie. We gebruiken hiervoor het Microsoft Teams platform. Om zoveel mogelijk kennis te delen zijn de KennisBites toegankelijk voor alle medewerkers van woningcorporaties die lid zijn van CorpoNet. Voor vragen, tips of ideeën voor een KennisBite zijn wij via de mail bereikbaar: info@corponet.nl

3 november 2021

Uniforme en eenduidige opslag van vastgoeddata waardoor de kwaliteit en daarmee de betrouwbaarheid van vastgoeddata enorm verbetert. De aanbieder, een woningcorporatie en een adviseur leggen uit waarom dit een goed plan is.

4 november 2021

Deze online bijeenkomst is voor alle woningcorporaties en leveranciers! Aanmelden kan via de website van Aedes.

10 november 2021

We communiceren heel wat met onze huurders, dat betekent veel (digitale) documenten. Hoe ga je daar slim mee om en hoe zorg je voor uniforme communicatie? Want een tevreden huurder begint met de juiste communicatie.

23 november 2021

Hoe helpt Process Mining de corporatie processen te verbeteren? In deze KennisBite een voorbeeld uit de praktijk bij Alwel.